Általános Szerződési Feltételek

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

(továbbiakban: „ÁSZF”)

A Pigi Best Kft. – www.otosgasztrobar.hu címen működtetett – webáruházon keresztül történő vásárlásokra vonatkozóan.

Megrendelők által a www.otosgasztrobar.hu címen működtetett webáruházban kialakított rendelés feladási felületen az alábbiakban meghatározott lépések elvégzésével feladott megrendelésekre vonatkozóan elektronikus úton kötött szerződés jön létre Megrendelő, és a megrendelést fogadó Pigi Best Kft közt, melynek folyamatát az alábbiakban közzétett Általános Szerződési Feltételek pontjaiban írtak szabályozzák.

(HATÁLYOS: 2015. július 28-ától)

I.  Webáruház adatai

A www.otosgasztrobar.hu webáruház üzemeltetője a Pigi Best Kft.

Székhely: 1039 Budapest, Emőd u. 29.
Adószám: 25027569-2-41
Bejegyző hatóság: Fővárosi Cégbíróság
Ügyfélszolgálat:
  telefon: 06 30 409 1322
  e-mail: rendeles@otosgasztrobar.hu

II.  A megrendeléssel létrejövő elektronikus szerződéskötés lépései

II.1. A megrendelni kívánt termék/termékek kiválasztása:

A webáruházban a Rendelés menüpontra kattintva érhető el a termékválaszték. A megjelenített terméklistából kiválasztott termék/termékek megrendelése képezi a Megrendelő, és a Pigi Best Kft. közt létrejövő elektronikus szerződés tárgyát. A termékek vételárai tartalmazzák az általános forgalmi adót, és a csomagolást. A megjelenített terméklistáról kiválasztott, a kosárba kerülő termékek neve mellett találhatók az árak. A termékekről a képek illusztráció céllal kerülnek bemutatásra, nem feltétlen az egyezőség a valós termékek képével.

A Megrendelő a Webáruházon keresztül regisztráció nélkül küldheti el megrendelését, melynek során köteles megadni Személyes Azonosító Adatait és a szállítási címet.

A Megrendelő a megrendelés elküldésével egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy a Megrendelő által elküldött megrendeléssel összefüggésben keletkező szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése céljából a Megrendelő Személyes Azonosító Adatait, Megrendelő email címét, telefonszámát, valamint a vásárolt árukra, azok vételárára, a vásárlás időpontjára, a fizetés és szállítás módjára vonatkozó adatokat az Pigi Best Kft. nyilvántartásba vegye és kezelje.

II.2. Megrendelés, a fizetési mód és eszköz kiválasztása, rendelés elküldése:

A kosár tartalmának kívánt összeállítása után a ‘Rendelés feladása’ gombon van lehetőség a rendelés véglegesítésére a szükséges adatok kitöltését követően. A kiszállításra megjelölt helyszínen készpénzzel lehet fizetni. A kosárra vonatkozó minimális rendelési érték 900 Ft/rendelés.

II.3. Megrendelés visszaigazolása:

A Pigi Best Kft. a megrendelés megérkezését elektronikus úton legkésőbb 10 percen belül visszaigazolja. A megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő megérkezettnek, amikor az a Pigi Best Kft., és a Megrendelő számára is egyaránt hozzáférhetővé válik. Amennyiben visszaigazolás a megrendelés elküldésétől számított 10 percen belül nem érkezik, Megrendelő a rendeles@otosgasztrobar.hu email címen, gasztrobár telefonszámán érdeklődhet megrendelésének állapotáról.

II.4. A megrendelt termék/termékek kiszállítása:

A rendelésben leadott tételek a futár által történő kiszállítással kerülnek kézbesítésre. A kiszállítás átlagosan a megrendelés visszaigazolását követő 60 percen belül történik, azonban a Felhasználó a megrendelés napján előre megjelölt időpontra is kérheti a kiszállítást.

II.5. A megrendelt terméket/termékeket lemondása:

Kizárólag a rendelés feladásától számított 5 percen belül van lehetősége Megrendelőnek a lemondásra, amit vagy személyesen tehet meg az adott étterem telefonszámán, vagy írásban az rendeles@otosgasztrobar.hu email címen.

II.6. Az adatbeviteli hibák megrendelés feladását megelőző azonosításához és kijavításához biztosított eszközök:

A "Kosár" tartalma a rendelés elküldése előtt bármikor ellenőrizhető, változtatható, vagy akár törölhető, a személyes adatok bármikor változtathatóak.

II.7. Írásbeliség:

A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a Pigi Best Kft nem iktatja, a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.

III. Problémák, reklamáció

A megrendelés teljesítésével kapcsolatos bármely problémát, reklamációt Megrendelő az alábbi ügyfélszolgálati elérhetőségeken tud jelezni:

E-mail: rendeles@otosgasztrobar.hu

Telefon: 06 30 409 1322

Nyitvatartás

hétfőtől - péntekig
8:00 - 22:00

szombaton és vasárnap
10:00 - 22:00

Kiszállítás

hétfőtől - péntekig
9:00 - 21:00

szombaton és vasárnap
11:00 - 21:00

RENDEZVÉNYEK

ételkóstolók
bor-pálinka kóstolók

koncertek
egyéb előadások