A gasztrobár

Az Ötös Bár igazi kuriózum, különleges hangulatú helyiségei az öt elem, a Víz, a Tűz, a Föld, a Levegő és a Fa sajátos jegyeit hordozzák. Akár egy kis nyugalomra, akár egy kis pezsgésre vágyik, hogy kiszabadulhasson a hétköznapok monotonitásából, az Ötös remek választás!

Bárunkban három szinten található, más-más légkörű, egyedülállóan hangulatos termeink a merengeni, beszélgetni és szórakozni vágyó vendégek számára is nagyszerű kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak.

Ebédeljen nálunk a tengerpart nyugtató élményét árasztó, kellemes környezetben, vagy fogyasszon el egy ízletes vacsorát keleties hangulatú, harmóniát sugárzó helyiségünkben!

Étlapunkon házias jellegű és ízvilágú, kizárólag minőségi alapanyagokból készült ételek, valamint különleges kézműves termékek széles választéka szerepel.

Az Ötös Gasztrobár ínycsiklandó specialitásai - a Magyarországon őshonos, világhírű sertésfajta húsából - mangalicából készülnek. A jellegzetesen finom zsíreloszlásnak köszönhetően ez a gyönyörű, erősen márványozott lédús hús az ízletes pecsenyék, sültek, valamint szalámik és érlelt sonkák legnépszerűbb alapanyaga.

 

Ti mondtátok

Uhhh remek volt a mangalica hamburger ! Csak ajanlani tudom !!!!!
Pásztor Gábor - 2014. november 12.

***

Nyugodtan menjetek el, vagy rendeljetek házhoz szállítva,mert ez egy jó hely. Ki van próbalva többszörösen!
Lakó Barna - 2015. augusztus 29.

Nyitvatartás

hétfőtől - péntekig
8:00 - 22:00

szombaton és vasárnap
10:00 - 22:00

Kiszállítás

hétfőtől - péntekig
9:00 - 21:00

szombaton és vasárnap
11:00 - 21:00

RENDEZVÉNYEK

ételkóstolók
bor-pálinka kóstolók

koncertek
egyéb előadások