Elérhetőségek

Az ÖTÖS Mangalica Gasztrobár a Pesti belváros szívében található a Nyugati-pályaudvartól pár percre, a Podmaniczky utca 5. szám alatt. Jól megközelíthető gyalogosan, tömegközlekedéssel, és autóval is.

Megrendelésről

Amennyiben rendelni szeretnél, azt  a honlapunk mellett emailben (rendeles_kukac_otosgasztrobar.hu), vagy a 06 30 409 1322 telefonszámon is megteheted, minden hétköznap reggel 9:00 és este 21:00 óra között, szombaton és vasárnap délelőtt 11:00 és este 21:00 óra között.  A csúcsidőszak jellemzően a dél körüli, illetve este 6 és 7 közötti intervallum, ekkor elképzelhető, hogy 10-20 perccel többet kell várni a kiszállításra, mint máskor, így ezt érdemes belekalkulálnod, ha már kezdesz éhes lenni....

Sőt, ha már tudod, hogy másnap ebédre ennél egy kiváló manga burgert, rendeld meg előző nap és garantáltan megérkezik a várt időpontban.

Minden ételünket frissen készítjük, a legjobb alapanyagokból, kínálatunkból fakadóan az ételek elkészítésének ideje jellemzően 20 - 60 perc. Egy ízletes mangaburger viszonylag gyorsan elkészül, ha viszont egy Manga legjava tálat rendelsz, szükség lesz egy órára hogy a legjobb minőséget tudjuk neked biztosítani.

Ha telefonálsz, igyekszünk minél pontosabban meghatározni, hogy mikorra várhatod a futárt.
 

Kérdés, észrevétel

Kérdésed van, vagy véleményed, egy gondolatod, amit megosztanál velünk?
Írj nekünk emailt (info_kukac_otosgasztrobar.hu), hívj, vagy töltsd ki a lenti űrlapot és küldd el nekünk!

Nyitvatartás

hétfőtől - péntekig
8:00 - 22:00

szombaton és vasárnap
10:00 - 22:00

Kiszállítás

hétfőtől - péntekig
9:00 - 21:00

szombaton és vasárnap
11:00 - 21:00

RENDEZVÉNYEK

ételkóstolók
bor-pálinka kóstolók

koncertek
egyéb előadások